If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колко глупаво разсъждаваш само...дали 2000г дали 2003 същия к*р бр батка,ти чувашли се кви ги дрънкаш...
колко нови коли са закъсвали не е истина и то наистина нови...за тия три годинки тука да ми се надуваш...
Днес на един светофар като чух едно ЖТД как тракаше си помислих как може алфа ромео да изсерът такъв мотор...(като сме тръгнали да се нацепваме да продължаваме) просто не ми ги хвалете такива дръндолети...ако ще и един на сто да гори няма да карам такова нещо!
За тия 3 годинки на една кола може да й се случат много, ама много неща, плюс тва когато я купих беше на 4 години и половина, сега е на 5 и половина и затова ще я сменям с по-нова, за де не се вкарвам във филми като вашите, капиш?
За тия 3 годинки на една кола може да й се случат много, ама много неща, плюс тва когато я купих беше на 4 години и половина, сега е на 5 и половина и затова ще я сменям с по-нова, за де не се вкарвам във филми като вашите, капиш?
През 2000г вуйчо ми си купи ланчиа дедра произведена 1991г
До ден днешен по нея е сменил предни носачи 2 пъти(най-евтините) веднъж мортесйори , комплект спирачни дискове,бензинова помпа
Годината на производство не е критерий за това,дали ще имаш проблеми по колата си.
П П колата я карат 3 шофиори един от които е жена
sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
ALFA ROMEO 2.0JTS ex
ALFA ROMEO Crosswagon Q4
Продавам Алфи на части!
През 2000г вуйчо ми си купи ланчиа дедра произведена 1991г
До ден днешен по нея е сменил предни носачи 2 пъти(най-евтините) веднъж мортесйори , комплект спирачни дискове,бензинова помпа
Годината на производство не е критерий за това,дали ще имаш проблеми по колата си.
П П колата я карат 3 шофиори един от които е жена
Любчо, през 2001 година си купих същата дедра 90-ти набор, и ако знаеш що нещо се смени по тая кола В резултат, още си е моя и съм я завещал на бащата да си я кара докато изгние съвсем и я разпродам на части, щото е непродаваема на фона на вложените пари. Тази кола ме научи да не се женя вече никога за друг автомобил. Не му вярвай на вуйчо ти, убеден съм че точно тази кола му е ебала мамата
Да ти имам логиката............... Ами обезценката на твоята + доплащане за по нова ти идва доста по солено даже и от основен ремонт. Аз също си сменям колите често, но мотивът ми е коренно различен от твоя.
п.с. ти май наистина има да зрееш още, както ти намекна колегата Новачев, спориш за спора, без факти и опит, с две думи теоретик.....................
Да ти имам логиката............... Ами обезценката на твоята + доплащане за по нова ти идва доста по солено даже и от основен ремонт. Аз също си сменям колите често, но мотивът ми е коренно различен от твоя.
п.с. ти май наистина има да зрееш още, както ти намекна колегата Новачев, спориш за спора, без факти и опит, с две думи теоретик.....................
С малката разлика, че аз съм я купил директно от Италия, без 3000 лева печалба, каквато си слагат джамбазите в БГ и никва обезценка не ме гони Основният мотив е разнообразие, естествено, както писах в един по-горен пост имам си вечно мой паметник 90-ти набор и не ща да чуя никога повече за 10+ годишна кола.
п.п. "В спора се ражда истината" ...според Кондьо, разбира се
С малката разлика, че аз съм я купил директно от Италия, без 3000 лева печалба, каквато си слагат джамбазите в БГ и никва обезценка не ме гони Основният мотив е разнообразие, естествено, както писах в един по-горен пост имам си вечно мой паметник 90-ти набор и не ща да чуя никога повече за 10+ годишна кола.
п.п. "В спора се ражда истината" ...според Кондьо, разбира се
Гледам , спорлив си , ще натрупаш опит (клавиатурен)...........според Кондьо................
Тъй, тъй, важното е да е клавиатурен, а не сервизен
Извинявай пич, много ми е любопитно този прекрасен автомобил (не те иронизирам, 156-та е хубава) втората кола ли ти е??????. И дано наистина да не ти се чупи, не че е проблем некви 200-300 лева за носач примерно, или пък некви 1800 за турбо. Дано не ти се налага........
Извинявай пич, много ми е любопитно този прекрасен автомобил (не те иронизирам, 156-та е хубава) втората кола ли ти е??????. И дано наистина да не ти се чупи, не че е проблем некви 200-300 лева за носач примерно, или пък некви 1800 за турбо. Дано не ти се налага........
Не разбира се, имал съм преди Дедрата Кадетче и Рено 21. Както казах вече не задържам кола повече от година и половина и въобще не ме бригат никви носачи, турбота и прочее мющерии. Между другото, колата е много запазена по причини описани по-горе. Досега съм повече от доволен от експеримента 4-6 годишна кола и мисля да го повторя с удоволствие.
Не разбира се, имал съм преди Дедрата Кадетче и Рено 21. Както казах вече не задържам кола повече от година и половина и въобще не ме бригат никви носачи, турбота и прочее мющерии. Между другото, колата е много запазена по причини описани по-горе. Досега съм повече от доволен от експеримента 4-6 годишна кола и мисля да го повторя с удоволствие.
Така и предполагах,по същата схема, но от '91 година и през около 6 месеца , последните една две години задържам около година автомобил явно съм с по-голям опит.Да ти кажа честно, схемата си е супер, караш каквото тие кеф, но през цялото това време съм стигнал до един основен и важен извод.......... Дано късмета ти работи и за напред. А лично съм минал през всички възможни ремонти на един автомобил (всевъзможни марки), случвал съм и на читави, сега като се замисля е на 50%. Какви ли не простотии сме правили, гонки, скоци, въртене на гуми с автоматик (ако някой не вярва да ми го даде да му го счупя) Станал съм полу джамбазин, но вече се научих да си пазя вещите (в случая автомобилът), и едно разбрах, за рейсърски стил на каране- бензин. Дизела е супер двигател за други цели. На скоро се возих в Пежо 307 дизел 3 годишно на колега от форума, автомобил от магазина на 80хил км. ДВГ-то работеше като бензиново, безшумен и пъргав, но пазен, почти никога не е вкарван в обороти, нормално каране - това е дизела.Същия колега има и ГТВ , като го ухапе коня му се качва.Та така, сменяй по често колите, къде на загуба, къде на печалба.Човек не може да яде боб цял живот.Ще придобиеш опит рано или късно, не е страшно.....................
Никъде не съм се титулувал като рейсър, а ако съм тормозил коли те са били служебни и съм го правил по принуда. Факт е че съм решил, да не казвам голяма дума все пак, повече да не се занимавам с бензинови коли. Да чукна на дърво, от комънрейлка лошо не съм видял и ще се старая да продължавам в същия дух. Мерси за пожеланията, и наистина вече приключвам участието си по тази тема.
Comment